Vraag & antwoord

Over onze aanwezigheid

VKunnen wij ook 1 fotograaf boeken voor onze bruiloft?
ADit is helaas niet mogelijk. Wij werken altijd samen en zijn ook een echt team! Bij heel veel andere bruidsfotografen betalen jullie overigens veel meer voor 2 fotografen :-)

VKunnen wij jullie nog voor extra uren bijboeken als wij 'Around The Clock!' nemen?
AJullie kunnen ons nog voor 2 uur bijboeken. Let er wel op dat onze vroegste begintijd 08:00 is. Onze uiterste eindtijd is 22:00 indien wij de volgende dag een bruiloft hebben.

VNemen jullie ook pauzes?
ANiet echt. Indien wij tussen de middag een broodje mogen meepakken doen wij dit graag, maar als wij een fotomoment zien dan fotograferen wij met dat broodje in onze hand door :-). Jullie hoeven dus geen rekening te houden met 'gaten' in de dag dat er geen fotograaf paraat staat.


Over onze werkwijze

VHoe bereiden jullie je voor op onze grote dag?
AEen kleine week voor jullie bruiloft ontvangen wij graag jullie draaiboek. Deze nemen wij dan door om te kijken of voor ons alles duidelijk is. Wij zorgen ervoor dat wij alles weten om ons werk goed te kunnen doen zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken over de fotografie!

VKunnen jullie je opsplitsen in de ochtend zodat het aankleden van ons beide gefotografeerd wordt?
AJazeker! Wij zijn in de ochtend waar jullie ons willen hebben. Het is een grote meerwaarde dat het aankleden van de bruid en de bruidegom allebei wordt vastgelegd!

VHebben jullie een bepaalde werkwijze gedurende de dag?
AAls men er een naam aan zou willen geven, dan is het journalistiek. Wij geven jullie buiten de fotoreportage om geen opdrachten als: "ga even daar staan", "kijk even uit het raam", "kijk naar de camera", etc. Het is jullie dag en jullie moeten niets van ons aantrekken. Wij zorgen ervoor dat de mooie momenten vastgelegd worden en niemand staat ons in de weg!

VHoeveel foto's krijgen wij en bewerken jullie deze foto's ook?
AIndien wij 12 uur aanwezig zijn kunnen jullie zeker 550 foto's verwachten! Alle foto's die jullie ontvangen zijn met zorg uitgezocht en bewerkt.

VWat zijn de levertijden van de foto's en een album?
AWij proberen altijd binnen 3 weken de foto's te leveren en de indeling van het album klaar te hebben. Er zijn wel maanden waar wij 3 bruiloften achter elkaar hebben, vergeef het ons dan als wij er dan iets langer over doen :-) Jullie krijgen trouwens binnen een week een 'sneak-preview' van ons! Als het album besteld is duurt dit nog 6 weken voor hij binnen is bij ons.


Over het financiële gedeelte

VVragen jullie een aanbetaling?
AWij vragen een kleine aanbetaling van €100,- om jullie grote dag voor ons vast te leggen.

VGaan wij meer betalen als jullie prijswijzigingen doorvoeren?
AAbsoluut niet. Wij hebben transparantie van de kosten hoog in het vaandel staan en de prijzen die op het moment van boeken golden zijn de prijzen die jullie betalen. Tevens worden de prijzen ook bij de Algemene Voorwaarden gezet die jullie ontvangen bij de aanbetaling. Zo is er nooit een misverstand over wat jullie moeten betalen


Over het album

VHoe gaat het maken van het album in zijn werk?
AWij verzorgen de indeling van het album, en deze zetten wij online. Jullie kunnen dan de indeling online bekijken en wijzigingen doorgeven omdat jullie dan ook intussen de foto's hebben ontvangen. Als jullie helemaal tevreden zijn met de indeling gaan wij het album voor jullie bestellen.

VIs er een tijdslimiet voor het wijzigen van het album?
ANee, er is geen tijdslimiet voor het wijzigen van het album. Echter zullen wij 6 weken na het opsturen van de eerste indeling een factuur voor de fotografie en de werktijd voor het maken van deze indeling (á €150,-) opsturen.

VWij hebben bij het introductiegesprek wel de albums gezien en de beschikbare covers, maar wij willen graag nog een keer jullie albums bekijkenen.
ADat is geen enkel probleem. Jullie zijn van harte welkom bij ons thuis in Waalwijk om de albums nog een keer te komen bekijken. Laat het ons weten, dan maken we snel een afspraak!


Staat jullie vraag er niet bij? Stel hem hieronder!